Lumituulen uutiskirje

Lumituuli laskee 16.4. alkaen liikkeelle uutta debentuurilainaa 5 % korolla

Lumituuli on suorin tapa sijoittaa kestävään energiantuotantoon siten, että sijoituksen vaikutukset ovat todennettavissa ja välikäsiä on mahdollisimman vähän

Lumituuli on jo 20-vuotias Suomen ensimmäinen kuluttajaomisteinen tuulivoimayhtiö. Yhtiöjärjestyksen mukaan toiminnan tarkoitus on tuulisähkön tuottamisen lisäksi edistää tuulivoimaa, ja meillä on yhteiskunnallisen missiomme tunnustuksena Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallisen yrityksen merkki.

Lumituulella hyvä vuosi 2017, yhtiö täytti 20 vuotta

Lumituulella hyvä vuosi 2017, yhtiö täytti 20 vuotta

20 vuotta täyttänyt yhteisöllinen tuulivoimayhtiö Lumituuli Oy tuotti vuonna 2017 yhteensä 7,9 GWh päästötöntä tuulisähköä (6,8 GWh vuonna 2016). Lisäksi yhtiö myi osakkuusyhtiönsä Larsmo Vindkraftin sähköä. 

Yhtiön tuotot olivat tilintarkastetun tilinpäätöksen mukaan yhteensä 772 744,74 euroa ja tilikauden voitto 95 375,01 euroa. Lumituulen luottoluokitus on toiseksi paras mahdollinen.

Osakeanti alkoi!

Lumituulen voimalat toimivat viime vuonna loistavasti ja ylittivät tuotantoennusteen. Vastaavasti tänä vuonna ennuste on reippaasti alittunut. Tämä on tuulivoimatuotannossa tavallista. Jotta Lumituuli voisi yhä kehittää uusia hankkeitaan, järjestämme osakeannin 17.-31.10.2016 ja tarjoaa merkittäväksi osakkaille 500 kpl B-osakkeita hintaan 270 e/kpl (yksi uusi osake kutakin vanhaa kohden) sekä yleisölle 500 kpl osakkeita hintaan 300 e/kpl. Kerätyillä varoilla kehitetään uusia projekteja ja vahvistetaan rahoitusasemaa.

Viimeinen hetki merkitä Lumituulen osakkeita

Viimeinen hetki tulla Lumituulen osakkeenomistajaksi!

Lumituulen osakeanti lähenee loppuaan ja merkintäaika päättyy perjantaina 30.10. Vielä on tilaisuutesi tulla omistajaksi yhteisölliseen tuulivoimayhtiöön. Jokainen osakkeenomistaja omistaa osan voimaloitamme Sipiä ja Sähkäle II:ta. Jokaisella osakkeella voit myös ostaa niillä tuotettua sähköä 500 kWh vuodessa hintaan 5,40 snt/kWh. Merkintähinta on 315 e/osake, osakkaat saavat merkitä yhden uuden osakkeen jokaista omistamaansa osaketta kohden hintaan 265 e/osake.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Lumituulen uutiskirje