Sähköä

Lumituuli Oy tuottaa voimaloissaan tuulisähköä. Lue ylälaidan linkeistä lisää tuulisähkön ostamisesta, voimaloistamme ja niiden tuotannosta.

Lumituuli myy sähköä vain osakkailleen. Jos olet osakas ja haluat käyttää sähköäsi, tee toistaiseksi voimassa oleva sopimus Ekosähkön kanssa. Sen voit tehdä soittamalla Ekosähkön asiakaspalveluun 029 1800 059 (pvm/mpm) tai suoraan netissä osoitteessa

www.ekosahko.fi/kotiasiakkaille/tee-sahkosopimus/lumituuli-osakkaat

Kaikki sähkösopimuksiin liittyvät asiat tulee hoitaa suoraan Ekosähkön asiakaspalvelun kanssa. Ekosähkölle tulee ilmoittaa mikä määrä osakkeita sopimukseen liitetään ja ilmoittaa myös mahdolliset muutokset osakkeiden määrässä, jos sellaisia tulee. Lumituulella ei ole tietoa osakkaiden sähkösopimuksista eikä sopimuksilla käytössä olevista osakkeista.

Voit arvioida oman sähkölaskusi tuulisähkölaskurilla.

Mikäli haluat tietää lisää tuulivoimasta Suomessa, suosittelemme Wikipedian sivua (http://fi.wikipedia.org/wiki/Tuulivoima_Suomessa). Jos haluat tietää tuulivoimasta yleensä, lue Suomen Tuulivoimayhdistyksen Tuulivoiman tietopaketti (https://tuulivoimayhdistys.fi/tietoa-tuulivoimasta-2).