Lumituuli laskee 16.4. alkaen liikkeelle uutta debentuurilainaa 5 % korolla

Lumituuli on suorin tapa sijoittaa kestävään energiantuotantoon siten, että sijoituksen vaikutukset ovat todennettavissa ja välikäsiä on mahdollisimman vähän

Lumituuli on jo 20-vuotias Suomen ensimmäinen kuluttajaomisteinen tuulivoimayhtiö. Yhtiöjärjestyksen mukaan toiminnan tarkoitus on tuulisähkön tuottamisen lisäksi edistää tuulivoimaa, ja meillä on yhteiskunnallisen missiomme tunnustuksena Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallisen yrityksen merkki.

Laskemme liikkeelle uutta Debentuurilainaa 2018 liikkeelle korkeintaan miljoona euroa 5 % korolla ja kiinteällä viiden vuoden laina-ajalla, jonka jälkeen laina maksetaan takaisin. Varoilla maksamme takaisin nyt erääntyvän vuoden 2013 debentuurilainan, teemme suunniteltua nopeampia pankkilainojen lyhennyksiä ja näin muutamme vaihtuvakorkoista pankkilainaa kiinteäkorkoiseksi debentuurilainaksi.

Lumituulen vuonna 2014 valmistuneet tuulivoimalaprojektit onnistuivat ja voimalat ovat tuottaneet sähköä käyttöönotosta lähtien. Lumituulen vuoden 2017 tilinpäätös on julkaistu ja näyttää voittoa 95375,01 euroa, tuotot 772744,74 euroa. Asiakastieto antaa Lumituulelle toiseksi parhaan luottoluokituksen AA+.

Debentuurilainamme korko on näin negatiivisten euribor-korkojen ja horjuvan osakemarkkinan aikaan houkutteleva ja maksamme sen vuosittain.Lumituuli on pitkälti yksityisten ihmisten rahoittama, vaikka toimimme suurta pääomaa vaativalla energia-alalla. Olemme keränneet toiminnan aikana jo 3,8 milj. euroa rahoitusta osakeanneilla ja debentuurilainoilla. Meillä on omistajina yli 1200 yksityishenkilöä. Olemme lyhentäneet pankkilainoja jo lähes miljoonalla eurolla ja maksaneet debentuurilainoille korkoja jo yli kolmesataatuhatta euroa.

Tyytyväiset Lumituulen Debentuurilainan 2013 haltijat ovat sitoutuneet siirtämään oman lainasaamisensa tämän lainan merkinnöiksi yhteensä 262 000 eurolla, eli neljäsosa lainasta on jo merkitty. Toimi siis nopeasti!

Tule mukaan ja sijoita tuuleen!

 

Debentuurilainan 2018 merkintäpaikka löytyy osoitteesta

https://www.lumituuli.fi/merkinta

 

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne!

Sampsa Hario, Lumituulen toimitusjohtaja