Tuulisähkölaskuri ja hintaseuranta

Lumituulen osakkuussähköä voi ostaa tultuaan yhtiön osakkaaksi. Tuulisähkön toimituksen ja laskutuksen hoitaa Ekosähkö Oy, jonka kanssa osakkuussähköä haluava tekee Ekosähkö-sopimuksen osoitteessa

www.ekosahko.fi/kotiasiakkaille/tee-sahkosopimus/lumituuli-osakkaat tai puhelimessa 029 1800 059.

Kaikki sähkösopimuksiin liittyvät asiat tulee hoitaa suoraan Ekosähkön asiakaspalvelun kanssa. Ekosähkölle tulee ilmoittaa mikä määrä osakkeita sopimukseen liitetään ja ilmoittaa myös mahdolliset muutokset osakkeiden määrässä, jos sellaisia tulee. Lumituulella ei ole tietoa osakkaiden sähkösopimuksista eikä sopimuksilla käytössä olevista osakkeista.

Näin arvioit Lumituuli-sähkölaskusi suuruuden

Kerro nämä ja paina sitten "Laske"    
Sähkönkulutus vuodessa kWh
Lumituuli-osakkeita kpl
Kerrostalokaksiossa kuluu vuodessa n. 2000 kWh sähköä. Tarkista oma kulutuksesi sähkölaskustasi.
Osakassähköä saa ostaa 41,67 kWh/kk osaketta kohden (500 kWh vuodessa jaettuna tasan 12 kuukaudelle). Siten esimerkiksi neljällä osakkeella saa ostaa osakassähköä enintään noin 166 kWh kuukaudessa (4 x 500 kWh / 12 kk) ja sen yli menevä määrä laskutetaan Ekosähkönä.
Ekosähkön toimittaa Ekosähkö Oy. kWh euroa/vuosi
Lumituulisähköä (7,85 snt/kWh sis. alv 24 % alk. 1.7.2024)
Ekosähköä (10,96 snt/kWh sis. alv 24 % alk. 1.7.2024)
Perusmaksu sähkönmyynnin osalta: 5,49 €/kk   65,88
Yhteensä

Huom! Tässä esitetty sähkölasku sisältää sähkön myyntihinnan arvonlisäveroineen, mutta ei siirtohintaa eikä sähköveroa. Myyntihinnan osuus sähkön kokonaishinnasta on noin puolet. Siirtohinnan määrittelee paikallinen sähköyhtiösi ja se pysyy samana riippumatta siitä, miltä yhtiöltä ostat energian. Muiden yhtiöiden myynti- ja siirtohinnoista saa tietoa Energiaviraston hintavertailu-sivulta (myös: http://www.sahkonhinta.fi).

Alla verrataan Lumituulen osakassähkön kokonaishintaa sähkön kuluttajahintojen kehitykseen eli toistaiseksi voimassaolevien tuotteiden hintojen koko maan painotettuun keskiarvoon.

Lumituulen sähkön hinnan päättää hallitus, joka voi nostaa tai laskea hintaa.

Hinnan vertailu tehdään tyyppikäyttäjään: Kerrostalohuoneisto, ei sähkökiuasta, pääsulake 1x25 A, sähkön käyttö 2 000 kWh/vuosi, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja hinta sisältää perusmaksut. Lähde: https://energiavirasto.fi/sahkon-hintatilastot 

Huom. Energiaviraston datan päivityksessä on usein viivettä. Alla olevaan kuvaajaan päivitetään tarjoushintojen keskiarvo aina kun Energiavirasto julkaisee uutta dataa.