Osakasfoorumi

Keskustelufoorumi Lumituulen osakkaille

Pitäisikö alkaa pohtia uutta sähkönmyyntikumppania?

Forums: 

Ekosähköhän on päätynyt yrityskaupassa Lumme Energialle, jonka myymästä sähköstä peräti kolmasosa on fossiilista, vaikka markkinoinnissa kovasti käyttävät kuvia luontomaisemista ja tuulimyllyistä.

Luulen että en varmaan ole ihan ainoa, jonka mielestä on hieman kiusallinen ajatus, että juuri Lumme Energia on päätynyt näin keskeiseksi yhteistyökumppaniksemme. Ymmärrän toki, että yhteistyösopimuksesta irtautuminen, uuden kumppanin löytäminen ja osakkaiden sopimusten vaihto ei mikään ihan triviaali operaatio olisi, mutta mielestäni sen mahdollisuutta olisi ainakin aiheellista pohtia. Mitä mieltä muut on?

Me teimme sen taas! Lumituulen osakeanti ylimerkittiin kolmessa tunnissa

Forums: 

Lumituulen osakeanti oli jälleen menestys. Yleisöanti avattiin 12.12.2022 klo 18 ja suljettiin jo 21:15, kun 1235 osakkeen merkintäkiintiö ylittyi.

Suuret kiitokset onnistuneesta annista koko Lumituulen yhteisölle! Kiitos kaikille osakkeita merkinneille uusille ja vanhoille osakkaille, sekä kaikille teille, jotka jaoitte tietoa annista ja suosittelitte Lumituulta omille verkostoillenne.

Marraskuussa ja joulukuussa järjestetyissä anneissa Lumituuli keräsi yhteensä lähes miljoona euroa uutta pääomaa, joka käytetään yhtiön rahoitusaseman parantamiseen ja uusien hankkeiden kehittämiseen. Kuluja antien järjestämisestä kertyi vain alle 19 000 €.

Merkityt osakkeet ja osakassähkö

Forums: 

Ovatko annissa merkityt & ostetut osakkeet jo Ekosähköllä tiedossa? 

Siirtyisin Ekosähkön asiakkaaksi, mutta minulla ei ole nyt täyttä varmuutta omistamieni Lumituulen osakkeiden määrästä. Se olisi varmaan tarpeellinen tieto sopimusta tehtäessä.

Ymmärsin, että anti keskeytettiin, kun merkintämäärä tuli täyteen ja siihen mennessä maksaneet saivat haluamansa lukumäärän osakkeita. Mutta varsinaista vahvistusta uusien osakeideni määrästä en ole mielestäni saanut.

Lumituuli järjestää osakeannin yleisölle + sähkön hinta laski

Forums: 

Lumituuli laski liikkeelle marraskuun lopulla järjestetyssä, osakkailleen suunnatussa osakeannissa 1961 uutta B-osaketta yhteensä 0,56 miljoonalla eurolla. Osakeanti ehti olemaan auki vain reilut kaksi vuorokautta, kun osakekiintiö oli jo merkitty kokonaan ja anti suljettiin ylimerkinnän takia.

Osakkeeseen kohdistuneen kovan kysynnän vuoksi Lumituuli järjestää uuden yleisöannin vielä ennen joulua.

Annissa tarjotaan merkittäväksi yhteensä 1235 uutta B-osaketta hintaan 340 euroa kappaleelta. Maksimimerkintämäärä on 40 osaketta merkitsijää kohden.

Anti avataan 12.12.2022 klo 18. Merkintäilmoitusten vastaanottaminen lopetetaan heti, jos merkintäkiintiö tulee täyteen, kuitenkin viimeistään 19.12.

Arvonlisävero sähkön myynnistä laski ja osakassähkön hinta on tällä hetkellä 11,24 snt/kWh (sis. alv 10 %). Huomaa, että alv nousee takaisin 24 %:iin 1.5.2023.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Osakasfoorumi