Osakasfoorumi

Keskustelufoorumi Lumituulen osakkaille

Lumituulen varsinaisen yhtiökokouksen 2020 päätöksiä

Forums: 

Lumituuli Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin Helsingissä ja Zoomissa la 26.9.2020 ja hallitus järjestäytyi heti kokouksen jälkeen.

Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle vastuuvapauden tilikaudelta 1.1.-31.12.2019. Yhtiökokous päätti että osinkoa ei jaeta ja tilikauden voitto 57 972,67 euroa siirretään edellisten vuosien voitto/tappio -tilille.

Yhtiökokous hyväksyi toimintasuunnitelman, jonka mukaan rekrytoidaan uusi toimitusjohtaja ja jatketaan strategiatyötä hänen kanssaan. Toimitusjohtaja esitteli vuodelle 2020 tappiollisen budjetin, mutta v. 2021 pyritään palaamaan voitollisiksi.

Yhtiökokous hyväksyi osakeantivaltuutuksen antamisen hallitukselle esityksen mukaisesti.

Hallituksen jäsenten palkkioita päätettiin korottaa ehdotuksen mukaisesti, sillä ne ovat olleet kymmenen vuotta muuttumattomat ja hallitustyön vaativuus on sinä aikana noussut merkittävästi.

Lumituulelle etsitään osa-aikaista toimitusjohtajaa

Forums: 

Haemme jatkajaa Lumituuli Oy:n nykyisen toimitusjohtajan ansiokkaalle työlle. Toimitusjohtaja on Lumituuli Oy:n ainoa vakituisesti palkattu henkilö ja yhtiö hyödyntää kumppanuusmallin mukaista toimintatapaa. Työaika on puolipäiväinen ja joustava.

Oletko sinä tuulivoimaa tunteva tai tuulivoimahankkeita taitava ammattilainen? Sopiiko tilanteeseesi puolipäiväinen tehtävä ja oletko kiinnostunut menestymään liiketoiminnan kasvattamisessa? Onnistuessaan uuden toimitusjohtajan vastuut voivat myöhemmin laajeta myös kokopäiväisiksi, mikä puolestaan edellyttää sitoutumista tehtävään heti aloittaessa. Tässä roolissa pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan tuulivoiman edistämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Kutsu Lumituuli Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen la 26.9.2020

Forums: 

Kutsu Lumituuli Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 

Kokous pidetään lauantaina 26.9.2020 alkaen klo 13.00 yhtiön toimistolla (Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki). Koronatilanteesta johtuen toivomme, että et osallistu kokoukseen fyysisesti, vaan etäyhteydellä internetin yli Zoomilla. Voit myös antaa valtakirjan luotettavalle henkilölle, joka osallistuu puolestasi. Tilaisuudessa ei ole tarjoilua ja käsitellään vain ilmoitetut asiat.

Ilmoittautuminen kokoukseen tulee tehdä ennakkoon, viimeistään keskiviikkona 23.9, sähköpostitse (kysy@lumituuli.fi). Mahdollinen edustaja on ilmoitettava ja valtakirja esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuneille lähetetään osoite, jossa kokoukseen voi osallistua etänä.

Tiedote 1.5.2020 - Lumituulen toimitusjohtaja vaihtuu

Forums: 

Lumituuli Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.5.2020 tehtävässä aiemmin vuosina 2007-2018 toiminut Sampsa Hario ja Timo Lahti jättää yhtiön. Hario on ollut yhtiön hallituksen varajäsen jäätyään pois toimitusjohtajan tehtävästä kesällä 2018.

Yhtiön osoite vaihtuu, uusi osoite on Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki (vanha Otavamedian talo). Yhteystiedot täältä

Lumituulen tuulivoimala Lumijoella on kärsinyt tänä vuonna vedenalaisesta kaapelirikosta, joka on nyt korjattu. Rikkovakuutus korvaa suuren osan menetyksistä, mutta ei kaikkea. Uuden toimitusjohtajan ensimmäisiä tavoitteita ovatkin kassan vahvistaminen sekä huoltojen ajantasaistaminen ja yleisen tiedottamisen kehittäminen.

Tiedote 27.2.2020 Sähkäleen käyttökatko on ohi!

Forums: 

Lumijoella tammikuun alun pitkään jatkuneessa kovassa lounaismyrskyssä liikkuvat jäät kasautuivat n. viisi metriä korkeaksi valliksi voimalasaaren rantaan. Ahtojää liikutteli voimalla kiviä ja muuta maamassaa, jolla on suojattu sähkökaapelia. Ensimmäistä kertaa toimintahistoriamme aikana jäät onnistuivat rikkomaan kaikki suojaukset, ja katkaisemaan voimalan yhteyden sähköverkkoon.

Korjaustyö oli erittäin haasteellista rikkonaisten jäiden ja toistuvien myrskyjen nostaman vedenpinnan oloissa. Liikkuminen saarelle, ja tarvittavan kaluston paikalle saaminen on ollut iso urakka. Saarelle uitettiin lautalla kaivinkone, joka rikkoi jäätä lautan edeltä sallien hitaan etenemisen. Saarella täytyi raivata kaivinkoneella jäävalli pois, ja löytää rikkoutuneen kaapelin päät. Kaapeli oli myös rikkoutunut pahemmin kuin ajateltiin, joten korjaaminenkaan ei ole ollut suoraviivaista. Kaikkiaan katko kesti lähes 53 vuorokautta.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Osakasfoorumi