Osakasfoorumi

Keskustelufoorumi Lumituulen osakkaille

Lumituulen varsinaisen yhtiökokouksen 2023 päätöksiä

Forums: 

Lumituuli Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 27.5.2023 Helsingissä ja etänä Google Meetissä. Hallitus järjestäytyi heti kokouksen jälkeen.

Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajille vastuuvapauden tilikaudelta 1.1.-31.12.2022. Yhtiökokous päätti, että osinkoa ei jaeta ja tilikauden voitto 77.044,57 € euroa siirretään edellisten vuosien voitto/tappio -tilille.

Yhtiökokoukselle esiteltiin toimintasuunnitelma, jonka mukaan vuoden 2023 painopisteinä ovat Keminmaan tuulivoimahankkeen kehittäminen sekä kahden maanomistajaneuvotteluvaiheessa olevan Pohjois-Pohjanmaalle sijoittuvan teollisen kokoluokan tuulivoimahankkeen neuvottelujen edistäminen, tavoitteena päästä kehittämään hankkeita yhdessä hankekehityskumppanien kanssa. Toimitusjohtaja esitteli vuodelle 2023 voitollisen budjetin.

Yhtiökokous hyväksyi osakeantivaltuutuksen antamisen hallitukselle esityksen mukaisesti.

Pitäisikö alkaa pohtia uutta sähkönmyyntikumppania?

Forums: 

Ekosähköhän on päätynyt yrityskaupassa Lumme Energialle, jonka myymästä sähköstä peräti kolmasosa on fossiilista, vaikka markkinoinnissa kovasti käyttävät kuvia luontomaisemista ja tuulimyllyistä.

Luulen että en varmaan ole ihan ainoa, jonka mielestä on hieman kiusallinen ajatus, että juuri Lumme Energia on päätynyt näin keskeiseksi yhteistyökumppaniksemme. Ymmärrän toki, että yhteistyösopimuksesta irtautuminen, uuden kumppanin löytäminen ja osakkaiden sopimusten vaihto ei mikään ihan triviaali operaatio olisi, mutta mielestäni sen mahdollisuutta olisi ainakin aiheellista pohtia. Mitä mieltä muut on?

Me teimme sen taas! Lumituulen osakeanti ylimerkittiin kolmessa tunnissa

Forums: 

Lumituulen osakeanti oli jälleen menestys. Yleisöanti avattiin 12.12.2022 klo 18 ja suljettiin jo 21:15, kun 1235 osakkeen merkintäkiintiö ylittyi.

Suuret kiitokset onnistuneesta annista koko Lumituulen yhteisölle! Kiitos kaikille osakkeita merkinneille uusille ja vanhoille osakkaille, sekä kaikille teille, jotka jaoitte tietoa annista ja suosittelitte Lumituulta omille verkostoillenne.

Marraskuussa ja joulukuussa järjestetyissä anneissa Lumituuli keräsi yhteensä lähes miljoona euroa uutta pääomaa, joka käytetään yhtiön rahoitusaseman parantamiseen ja uusien hankkeiden kehittämiseen. Kuluja antien järjestämisestä kertyi vain alle 19 000 €.

Merkityt osakkeet ja osakassähkö

Forums: 

Ovatko annissa merkityt & ostetut osakkeet jo Ekosähköllä tiedossa? 

Siirtyisin Ekosähkön asiakkaaksi, mutta minulla ei ole nyt täyttä varmuutta omistamieni Lumituulen osakkeiden määrästä. Se olisi varmaan tarpeellinen tieto sopimusta tehtäessä.

Ymmärsin, että anti keskeytettiin, kun merkintämäärä tuli täyteen ja siihen mennessä maksaneet saivat haluamansa lukumäärän osakkeita. Mutta varsinaista vahvistusta uusien osakeideni määrästä en ole mielestäni saanut.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Osakasfoorumi