Osakasfoorumi

Keskustelufoorumi Lumituulen osakkaille

Lumituulen varsinaisen yhtiökokouksen 2024 päätöksiä

Forums: 

Lumituuli Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 8.6.2024 Helsingissä ja etänä Google Meetissä. Hallitus järjestäytyi heti kokouksen jälkeen.

Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle vastuuvapauden tilikaudelta 1.1.-31.12.2023. Yhtiökokous päätti, että osinkoa ei jaeta, ja että tilikauden voitto 102 556,13 euroa siirretään edellisten vuosien voitto/tappio -tilille.

Yhtiökokoukselle esiteltiin toimintasuunnitelma, jonka mukaan vuoden 2024 strategiana on edistää nykyisiä hankekehitysaihioita, tavoitteena löytää Lumituulelle sopivat ja kannattavat investointimahdollisuudet. Toimitusjohtaja esitteli vuodelle 2024 voitollisen budjetin.

Yhtiökokous hyväksyi osakeantivaltuutuksen antamisen hallitukselle esityksen mukaisesti.

Kutsu Lumituuli Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen LA 8.6.2024

Forums: 

Kutsu Lumituuli Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen

Kokous pidetään lauantaina 8.6.2024 alkaen klo 12:00 hybriditilaisuutena. Voit osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä, mutta huomioi, että äänioikeus on vain paikan päällä olevilla. Etänä olevat voivat osallistua keskusteluun, mutta eivät mahdollisiin äänestyksiin.

Lumituulen varsinaisen yhtiökokouksen 2023 päätöksiä

Forums: 

Lumituuli Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 27.5.2023 Helsingissä ja etänä Google Meetissä. Hallitus järjestäytyi heti kokouksen jälkeen.

Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajille vastuuvapauden tilikaudelta 1.1.-31.12.2022. Yhtiökokous päätti, että osinkoa ei jaeta ja tilikauden voitto 77.044,57 € euroa siirretään edellisten vuosien voitto/tappio -tilille.

Yhtiökokoukselle esiteltiin toimintasuunnitelma, jonka mukaan vuoden 2023 painopisteinä ovat Keminmaan tuulivoimahankkeen kehittäminen sekä kahden maanomistajaneuvotteluvaiheessa olevan Pohjois-Pohjanmaalle sijoittuvan teollisen kokoluokan tuulivoimahankkeen neuvottelujen edistäminen, tavoitteena päästä kehittämään hankkeita yhdessä hankekehityskumppanien kanssa. Toimitusjohtaja esitteli vuodelle 2023 voitollisen budjetin.

Yhtiökokous hyväksyi osakeantivaltuutuksen antamisen hallitukselle esityksen mukaisesti.

Pitäisikö alkaa pohtia uutta sähkönmyyntikumppania?

Forums: 

Ekosähköhän on päätynyt yrityskaupassa Lumme Energialle, jonka myymästä sähköstä peräti kolmasosa on fossiilista, vaikka markkinoinnissa kovasti käyttävät kuvia luontomaisemista ja tuulimyllyistä.

Luulen että en varmaan ole ihan ainoa, jonka mielestä on hieman kiusallinen ajatus, että juuri Lumme Energia on päätynyt näin keskeiseksi yhteistyökumppaniksemme. Ymmärrän toki, että yhteistyösopimuksesta irtautuminen, uuden kumppanin löytäminen ja osakkaiden sopimusten vaihto ei mikään ihan triviaali operaatio olisi, mutta mielestäni sen mahdollisuutta olisi ainakin aiheellista pohtia. Mitä mieltä muut on?

Sivut

Tilaa syöte RSS - Osakasfoorumi