Osakeanti 12.-19.12.2022

OSAKEANTI ON YLIMERKITTY JA SULJETTU MA 12.12.2022 KLO 21:15

 

Sijoita tuuleen!

Lumituulen osakeanti osakkaille ylimerkittiin kolmessa vuorokaudessa. Nyt Lumituuli Oy tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa suoraan puhtaaseen energiantuotantoon. Lumituulen osakkeita omistamalla ja osakassähköä käyttämällä tiedät 100 % varmuudella mistä oma sähkösi tulee - se tulee omasta tuulivoimalastasi!

Lumituuli tarjoaa merkittäväksi uusia B-osakkeita maksimissaan 1235 kappaletta hintaan 340 euroa kappaleelta. Ylimerkintätilanteessa anti suljetaan. Yhtiön hallitus päättää merkintöjen hyväksymisestä sekä osakkeiden lopullisesta allokaatiosta. Hallitus pyrkii siihen, että kaikki merkitsijät saavat merkitsemänsä määrän osakkeita 40 osakkeeseen asti.

Merkintäilmoitusten vastaanottaminen lopetetaan heti merkintäkiintiön tultua täyteen. Kannattaa siis olla aikaisin liikkeellä, että voit varmistaa saavasi tarvitsemasi määrän osakkeita!

Merkintäaika on 12.-19.12.2022, merkintä avautuu tällä sivulla 12.12.2022 klo 18.00.

Näillä sivuilla voit antaa tietosi Lumituulen B-osakkeiden merkintää varten. Varsinainen merkintä tapahtuu vasta maksaessasi sen yhtiön tilille.

Oikeuden osakassähkön ostamiseen uudet osakkeet tuottavat, kun hallitus on vahvistanut merkinnät. Huomaathan, että uuden asiakkuuden aloittamisessa saattaa kestää jopa kolme viikkoa. Muut osakkaan oikeudet osakkeet tuottavat, kun ne on merkitty Kaupparekisteriin, arviolta 31.1.2023 mennessä.

Jokaisella uudella osakkeella saa ostaa 41,67 kWh Lumituulen tuulisähköä kuukaudessa (500 kWh jaettuna tasan 12 kuukaudelle). Näin esimerkiksi kuudella osakkeella saa ostaa 250 kWh per kuukausi. Sen yli menevä määrä laskutetaan Ekosähkö Aktiivi -sopimuksen hinnoittelun ja ehtojen mukaisesti.

Arvonlisävero sähkönmyynnistä laski 1.12.2022 ja osakassähkön hinta on tällä hetkellä 11,24 snt/kWh (sis. alv 10 %) ja Ekosähkön hinta osakeomistuksesi ylimenevästä kulutuksesta 39,83 snt/kWh. Huomaa, että alv nousee takaisin 24 %:iin 1.5.2023. Osakassähkön hinnan päättää yhtiön hallitus. Ekosähkön sopimusten hinnan määrittää Ekosähkö, eikä Lumituuli pysty vaikuttamaan sen hinnoitteluun.

Lumituuli Oy:n vakaa tavoite on pitää osakassähkön hinta nykyisellään, vaikka sähkön markkinahinta jatkaisikin kohoamistaan. Yhtiö varaa mahdollisuuden tarkistaa hintaa, esimerkiksi jos lisääntyvä inflaatio ja nousevat korot kasvattavat yhtiön kuluja merkittävästi tai voimaloille tulee rikkoutumisesta johtuva pitkä tuotantokatko.

Yhtiö käyttää tulonsa ensisijaisesti uusiin investointeihin tai niihin johtaviin toimiin. Yhtiö ei jaa tilikauden voitostaan osinkoa, ellei yhtiökokouksessa päätetä yksinkertaisella ääntenenemmistöllä toisin. (Yhtiöjärjestys 11§) Yhtiö ei siis koskaan ole jakanut eikä suunnitelmissa ole jakaa osinkoa tai muitakaan pääomanpalautuksia.

 

  Lumituulen yleisöannin markkinointiesite 9.12.2022

 

Toimi näin:

  1. Lue nämä ehdot huolellisesti ja tutustu yllä olevaan esitteeseen.
  2. Tee merkintäilmoitus sivun alalaidassa olevasta linkistä.
  3. Jätettyäsi ilmoittautumisen saat sähköpostitse maksuohjeen ja viitenumeron. Maksa niillä merkintäsi yhtiön tilille. Jos merkintä keskeytetään, vain siihen mennessä maksetut merkinnät ovat voimassa. Maksa siksi merkintäsi välittömästi maksuohjeen saatuasi!
  4. Muutaman päivän jälkeen maksusta saat sähköpostitse ilmoituksen, että merkintämaksusi on vastaanotettu. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, näet tiedon maksusi vastaanotosta myös tältä sivulta.
  5. Osakkeet saavat täydet oikeudet, kun ne on merkitty Kaupparekisteriin, arviolta viimeistään tammikuun alkuun mennessä.

 

Lisätietoja

Yhtiön yhtiöjärjestyksen ja aiemmat tilinpäätökset löydät näiltä www-sivuilta. Yhtiö lähettää jäljennökset näistä pyydettäessä.

Muita lisätietoja yhtiöstä löydät etenkin ylävalikon kohdasta Yhtiö.

Lue myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin osakassähkön käyttämisestä.


Tältä sivulta voit ilmoittautua merkitsijäksi merkintäaikana.

 Jaa Facebookissa