Osakeanti 28.9.-30.10.2015

Lumituuli on saanut 2014 valmiiksi kaksi uutta tuulivoimalaa, jotka tuottavat sähköä paljon enemmän kuin osakkaat sitä ostavat, joten toimintamallimme mukaisesti yhtiö tarjoaa nyt uusille osakkaille mahdollisuuden tulla yhtiöön ja vanhoille tilaisuuden laajentaa omistustaan.

Lumituulen osakeannissa 28.9.-30.10.2015 on tarjolla 500 kpl B-osakkeita nykyisille osakkaille ja 500 kpl B-osakkeita yleisölle. Nykyisille osakkaille hinta on 265 e/kpl ja uusille 315 e/kpl.

Jokaisella uudella osakkeella saa niiden Kaupparekisterimerkinnän jälkeen ostaa 500 kWh Lumituulen tuulisähköä vuodessa hintaan 5,40 snt/kWh (sähkön hintaa lasketaan 1.10. alkaen). Tämä on sähköä, jonka alkuperän tiedät selkeästi - tämä ei ole sekapörssisähköä vihreillä lisäsertifikaateilla. Mikäli osakkaalla ei ole riittävästi osakkeita kattamaan koko sähkön käyttöään, yhteistyökumppanimme Ekosähkö myy loput (ja ostaa myös esim. aurinkosähkön pientuotannon!). Myös Ekosähkö laskee hintojaan 1.10. alkaen.

Olemme myös voitollinen tuulisähköyhtiö. Yhtiöjärjestyksen mukaan emme tosin jaa osinkoa vaan investoimme tuotot. Osakeannin tuotot käytämme rahoitusrakenteen parantamiseen.

Lue lisää yhtiöstä yhtiön verkkosivuilta www.lumituuli.fi ja merkintäpaikan löydät osoitteesta www.lumituuli.fi/merkinta
Ekosähkön asiakkaaksi pääset osoitteessa www.ekosahko.fi/tuleasiakkaaksi/71