Enää yksi päivä aikaa, toimi heti

Presidentinvaaleissa tulee vielä toinen kierros mutta Lumituulen osakeanti päättyy tiistaina - toimi siis heti!

Tee merkintäsi osoitteessa https://www.lumituuli.fi/merkinta ja levitä sanaa osakeannista

* Lumituuli Oy on vuonna 1998 perustettu, Suomen ensimmäinen kuluttajien omistama tuulisähköyhtiö. Yhtiöllä on yli tuhat osakasta.
* Lumituuli on uusimassa 12 vuotta vanhan voimalansa Lumijoella ja kerää osakeannilla miljoonaa euroa 15.12.2011–24.1.2012 välisenä aikana.
* Lumituulen sähkö tulee ainoastaan omasta tuulivoimasta ja tuotot käytetään nimenomaan tuulivoiman rakentamiseen.

Vaikuta sähköntuotantoon merkitsemällä Suomen ensimmäisen kuluttajien omistaman sähköyhtiön osakkeita. Kun maksat sähköstä Lumituulelle, voit olla varma että sähkö on tuotettu ainoastaan tuulivoimalla ja että tuotot käytetään vain tuulivoiman rakentamiseen, kuten jo 12 vuoden ajan. Osakkaana voit myös itse vaikuttaa yhtiön toimintaan yhtiökokouksissa.

Lumijoen Varjakassa tapahtuvan sähköntuotannon lisäksi Lumituuli on mukana kehittämässä myös suurempia puistoja, mm. merituulipuistoa Oulunsalon ja Hailuodon välisellä merialueella.

Yksi osake maksaa annissa 260 euroa, ja sillä saa ostaa vuodessa 500 kWh tuulisähköä. Tällä hetkellä sähkön hinta osakkaille on 5,95 snt/kWh. Osakkeita voit merkitä niin paljon kuin haluat ja ylimääräisen sähkönosto-oikeuden voit siirtää myös toiselle. Osakkeita voi merkitä niin yksityishenkilö kuin yrityskin.

Markkinointiesitteemme löydät tästä linkistä
https://www.lumituuli.fi/files/Lumituuli_markkinointiesite.pdf

Voimalan uusimiseen liittyvä hankinta-, luvitus- ja rakennusprosessi on vielä kesken. Mikäli voimalan rakentaminen ei jostain syystä onnistuisi, voidaan hanke keskeyttää ja joko peruuttaa osakeanti tai käyttää kerätty pääoma tuulivoimalahankkeeseen jossain toisessa kehitettävässä kohteessa. Merkitsijän oikeudet ja hankkeen riskit on käsitelty yksityiskohtaisemmin varsinaisessa osakeantiesitteessä.

Virallinen Finanssivalvonnan hyväksymä osakeantiesite on saatavilla yhtiön www-sivuilla osoitteessa www.lumituuli.fi/merkinta

Lisätietoja ja apuja merkitsemiseen:

Toimitusjohtaja Sampsa Hario, sampsa.hario@lumituuli.fi, p. 040-5858483
Kehityspäällikkö Timo Lahti, timo.lahti@lumituuli.fi, p. 050-3278196
www.lumituuli.fi/press
Liity Facebookissa Lumituuli Oy:n tykkääjäksi