Osakeanti 1.11.-24.12.2012

Menikö Lumituulen viime talven osakeanti sivu suun?

Lumituuli järjestää 1.11.-24.12.2012 osakeannin, jossa tarjolla on enintään 1000 B-osaketta 260 euron hintaan kappaleelta. Osakkeilla saa ostaa edullista osakassähköä heti osakeannin päätyttyä. Osakeannissa kerätyt varat käytetään tuulivoimainvestointeihin.

Viime talvena järjestetyssä annissa Lumituulen osakkeita merkitsi 277 merkitsijää yhteensä 430 000 eurolla. Tarkoituksena oli uusia tuulivoimalamme Sähkäle Lumijoella jo tämän vuoden aikana. Valitettavasti aikataulu viivästyy voimalatoimittajan vetäytymisen ja hitaan vesilupakäsittelyn takia, todennäköisesti vuoteen 2014.

Yhtiö on kuitenkin hankkinut lisää tuulisähköä myytäväksi osakkailleen osakkuusyhtiönsä Larsmo Vindkraft AB:n kautta ja voikin nyt tarjota jälleen lisää osakkeita merkittäväksi. Tavoitteena on tarjota merkintämahdollisuus myös niille, jotka viime talvena eivät vielä kuulleet yhtiöstä, tai haluavat nyt lisää osakkeita.

Jatkamme edelleen Lumijoen voimalan uusimisprosessia ja Lumituuli pyrkii rakentamaan aivan lähiaikoina tuulivoimaa myös muille kehittämilleen tuulisille alueille.

Jokaisella osakkeella saa ostaa 500 kilowattituntia tuulisähköä vuodessa tällä hetkellä hintaan 5,95 snt/kWh. Yhtiön tuotot käytetään yhtiöjärjestyksen mukaisesti tuulivoimainvestointeihin.

Lumituulen osakeanti löytyy osoitteesta:
https://www.lumituuli.fi/merkinta

Ostathan jo tuulisähköä?

Mikäli olet Lumituulen osakas, voit tehdä sähkönostosopimuksen Ekosähkön kanssa ja ostaa edullista tuulisähköä. Sähkönosto-oikeuden voi siirtää myös toiselle.

Seuraa tätä linkkiä:
http://www.ekosahko.fi/tuleasiakkaaksi/119

Forums: