Merkityt osakkeet ja osakassähkö

Ovatko annissa merkityt & ostetut osakkeet jo Ekosähköllä tiedossa? 

Siirtyisin Ekosähkön asiakkaaksi, mutta minulla ei ole nyt täyttä varmuutta omistamieni Lumituulen osakkeiden määrästä. Se olisi varmaan tarpeellinen tieto sopimusta tehtäessä.

Ymmärsin, että anti keskeytettiin, kun merkintämäärä tuli täyteen ja siihen mennessä maksaneet saivat haluamansa lukumäärän osakkeita. Mutta varsinaista vahvistusta uusien osakeideni määrästä en ole mielestäni saanut.

Forums: 

vastausta

Hei, samoihin aikoihin viestisi kanssa Lumituuli lähetti ohjeistista merkintöjä tehneille. Kannattaa olla yhteydesssä Ekosähkön asiakspalveluun, joka tarvittaessa tarkistaa Lumituulelta kokonaisosakemäärän.

Kaikki sähkösopimuksiin liittyvät asiat käsittelee Ekosähkön asiakaspalvelu:Sähköposti: info@ekosahko.fiPuhelin: 0800 9 2480

 

t. Aarne Koutaniemi

hallituksen jäsen

ps

Merkityt osakkeet on Ekosähköllä tiedossa ja maksetut merkinnät on hyväksytty täysimääräisinä.

Osakkuussähkö joulukuussa

Hei!

Tieto merkintöjen toteutumisesta tuli eilen ja tein heti uusista osakkeista ilmoituksen Ekosähkölle, uudet osakkeet näkyivät jo eilen sopimustiedoissa.

Saanko joulukuussa osakkuussähköä uusien osakkeiden mukaisen määrän? Asiakaspalveluja ei osannut tähän vastata.

eiköhän

En uskalla asiaan varmaa sanoa, mutta osakeannissa on yritetty tähdätä siihen, että näin sujuisi, eli että jo joulukuulle tulisi uusista osakkeista osakkuussähköä.

 

Kannattaa/pitää siis mahdollisimman pian jokaisen merkitsijän, joka osakkuussähköä käyttää, pyytää Ekosähköä huomioimaan uudet osakkeet.

Uudet osakkeet mukaan vasta seuraavaan laskutuskauteen

Moi, kyselin itsekin juuri äsken tuota uusien osakkeiden huomioimista laskutuksessa. Ekosähkön asiakaspalvelu vastasi meilillä, että "Muutos tehdään aina seuraavasta laskutuskaudesta lähtien, joka alkaa tässä tapauksessa tammikuussa."

T: Sami Wilkman

Tarkennuksena

tuohon edelliseen viestiin liittyen, että olen ollut Ekosähkö-asiakas jo aiemmin eli kyseessä olemassa olevan sähkösopimuksen muutos. Jos ryhtyy Ekosähkö-asiakkaaksi vasta nyt, niin ehkä osakassähkö huomioidaan sitten saman tien sopimuksen alusta asti.

Kiitos tiedosta Sami.

Kiitos tiedosta Sami. Selvitän asiaa, tämä on eri tieto kuin mikä minulla on. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin,

Jaakko Savolahti

Hei,

Hei,

Tässä päivitystä tilanteeseen.

Voimassa oleville sopimuksille uudet osakkeet saa lisättyä siten, että osakassähkön käyttöoikeus alkaa 1.12. lähtien. Tieto osakeannissa merkittyjen osakkeiden käsittelyn osalta ei ollut saavuttanut kaikkia asiakaspalvelussa, ja sen takia osalle on annettu valitettavasti virheellistä tietoa.

Jos olette saaneet vastauksen, että uusien osakkeiden käyttöoikeus tulee voimaan vasta 1.1. kannattaa olla vielä varmuuden vuoksi yhteydessä Ekosähkön asiakaspalveluun.

Jos taas teette kokonaan uuden sopimuksen, tulee varautua siihen, että sitä ei saa voimaan välittömästi, ja että nykyisessä toisen yhtiön kanssa olevassa sopimuksessa on irtisanomisaika.

Pahoittelen vielä hämmennystä ja harmia, joka osakassähkön käyttöoikeuden alkamiseen liittyvästä epäselvyydestä on teille mahdollisesti aiheutunut.

T:Jaakko