Osakeanti loppusuoralla, avajaiset pidetty

OSAKEANNIN LOPPUSUORA
Lumituulen osakeanti päättyy viikon päästä perjantaina 28.2., joten nyt on korkea aika toimia! Hankkimalla osakkeita olet tukemassa seuraavaa projektiamme ja pääset nauttimaan edullisesta tuulisähköstä. Lumituulen sähkön hinta on vain 6,00 senttiä/kWh, mutta sitä on tarjolla vain osakkaille. Seuraavan projektimme rahoitus toteutetaan osittain debentuurilainalla, jota tarjotaan etuoikeutetusti osakkaille.

Merkitse NYT osakkeita osoitteessa www.lumituuli.fi/osakeanti

LAITAKARIN AVAJAISET PIDETTY
Laitakarin voimalan avajaiset pidettiin lauantaina 15.2.2014. Kunnanjohtaja Markku Kehus ja Lumituulen toimitusjohtaja Sampsa Hario pitivät puheet ja tarjolla ollut lohisoppa teki kauppaansa. Paikalla kävi arviolta 50 ihmistä sekä poni naapurustosta, ja Kaleva kirjoitti aiheesta jutun. Iiläinen yleisö otti osaa sanoin joukoin nimikilpailuun, jonka tulokset paljastetaan kuun loppuun mennessä. Kiitos kaikille kävijöille!

Voimalatoimittaja Enerconilla on vielä viimeistely kesken, joten voimala ei vielä ole tuotantokäytössä, mutta ilmeisesti tuotantoon päästään jo ensi viikolla. Laitakarin voimalan käynnistyminen tarkoittaa uutta merkittävää tukijalkaa Lumituulen toiminnalle.