Osakeanti ja uusi voimala, katso kuvat!

Osakeanti - tule mukaan

Lumituulella tulee olemaan paljon uutta sähköä myytäväksi osakkaillemme, ja nyt Lumituuli kerää osakeannilla pääomia uusiin investointeihin 1.10.2013–28.2.2014 välisenä aikana. Viimeisimmissä kahdessa osakeannissa 2011 ja 2012 osakkeita merkittiin noin puolella miljoonalla eurolla.

Lumituulen sähkö tulee ainoastaan omasta tuulivoimasta ja tuotot käytetään nimenomaan tuulivoiman rakentamiseen. Vihreässä sähkössä tärkeintä on se, kenelle sähköstä maksaa. Tässä mielessä voit olla varma, että Lumituulen sähkö on tuotettu ainoastaan tuulivoimalla, ja että tuotot käytetään vain tuulivoiman rakentamiseen. Meillä ei ole muuta tuotantoa, ja yhtiöjärjestyksen mukaan ensisijaisesti käytämme tuotot uusiin tuulivoimainvestointeihin.

Lumituulen sähkö maksaa 6,00 snt/kWh (hallitus voi muuttaa sähkön hintaa) ja jokaisella osakkeella saa ostaa 500 kWh sähköä joka vuosi. Mahdollisen ylimenevän sähkön myy yhteistyökumppanimme Ekosähkö.

Lumituulen hankkeista pisimmällä ovat Iin Laitakarin tuulivoimalan rakentaminen (valmis 2013 lopussa) ja Lumijoen voimalan uusiminen (rakennustyöt aikaisintaan 2014). Lisäksi kehitämme Oulunsalo-Hailuoto-merituulipuistoa, ja yritämme saada tuulivoimaa myös Helsinkiin.

Tule mukaan! Osakkeita voivat merkitä niin vanhat osakkaat kuin uudetkin. Yksi osake maksaa 265 euroa ja tarjolla on 4000 B-osaketta.

Merkintäpaikka täällä:
https://www.lumituuli.fi/osakeanti

Lumituulen rakennusprojekti Iin Laitakarissa on alkanut maanrakennustöillä - katso kuvat!

Lumituuli rakentaa 800 kW vuoden 2013 aikana tuulivoimalan Iin Laitakariin.
Yhtiö on kerännyt yli puoli miljoonaa euroa osakeanneilla ja rakentaa nyt 73-metrisen Enercon E-53 -tuulivoimalan Iin Laitakariin. Voimala valmistuu vuoden loppuun mennessä ja tuottaa vuosittain 1900 MWh sähköä, eli noin tuhannen
kerrostalokaksion kulutuksen verran.

Rakennuspaikalle on nyt tehty esikuormituspenger, jotta maanpohja painuisi ennen perustusten rakentamista. Maanrakennustyöt tehdään ennen maan routimista.

Jatkamme edelleen Lumijoen voimalan uusimisprosessia, johon tulemme käyttämään nyt kerättyjä pääomia.

Tutustu hankkeeseen:
http://www.lumituuli.fi/ii-laitakari