Lumituulelle etsitään osa-aikaista toimitusjohtajaa

Haemme jatkajaa Lumituuli Oy:n nykyisen toimitusjohtajan ansiokkaalle työlle. Toimitusjohtaja on Lumituuli Oy:n ainoa vakituisesti palkattu henkilö ja yhtiö hyödyntää kumppanuusmallin mukaista toimintatapaa. Työaika on puolipäiväinen ja joustava.

Oletko sinä tuulivoimaa tunteva tai tuulivoimahankkeita taitava ammattilainen? Sopiiko tilanteeseesi puolipäiväinen tehtävä ja oletko kiinnostunut menestymään liiketoiminnan kasvattamisessa? Onnistuessaan uuden toimitusjohtajan vastuut voivat myöhemmin laajeta myös kokopäiväisiksi, mikä puolestaan edellyttää sitoutumista tehtävään heti aloittaessa. Tässä roolissa pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan tuulivoiman edistämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Toimitusjohtajan päivittäiset tehtävät ovat laaja yhdistelmä hallinnon, juridiikan, rahoituksen ja talouden sekä markkinoinnin, viestinnän, tuulivoimalan huoltotehtävien johtamisen ja yhtiön kehitystyön tehtäviä.

Toimitusjohtajan tärkeimmät tehtävät päivittäisten rutiinien rinnalla ovat osallistuminen uuden strategian määrittelyyn yhdessä hallituksen kanssa, liiketoimintasuunnitelman laatiminen, rahoituksen varmistaminen sekä kumppanuusmallisten verkostojen ylläpito ja kehittäminen. Hallitus ja nykyinen toimitusjohtaja perehdyttävät valittavan toimitusjohtajan perusteellisesti.

Tehtävässä kokemus ja näkemys yhtiön kehittämisestä tai pienen yrityksen liiketoiminnan johtamisesta on ehdoton vahvuus. Tuulivoimatoimialan osaaminen on tehtävässä merkittävä etu. Yhtiön ainoana vakituisena työntekijänä laaja-alaisuus, itsenäinen työskentely, organisointikyky sekä dynaamisuus ovat tärkeitä edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen sujuvaa hallintaa. Ruotsin kielen osaaminen on plussaa.

Tällä hetkellä Lumituuli Oy:n toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävän toimipaikka voi sijaita muuallakin Suomessa.

Huomioithan, että tehtävä on puolipäiväinen. Tehtävästä, työsuhteesta ja palkkauksesta voit keskustella Mercuri Urvalilla Kari Hausenin kanssa, puh. 050 374 3504. Lähetä CV:si, vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkanäkemyksesi viimeistään 7.10.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-15504.

Forums: